Dania Główne
Comber jagnięcy
139 PLN(Sezonowany comber jagnięcy z grilla z chrupiącym krokietem z kaszanką,, sosem demi glace, puree z dyni hokkaido, musem z palonej cebuli i miętowym creme fraiche)
Schab ze świni złotnickiej
75 PLN(Schabowy ze świni rasy złotnickiej z kremowym puree ziemniaczanym i zimową kapustą zasmażaną z wędzonymi śliwkami, grzybami i miodem)
Zrazy z dzika
109 PLN(Zrazy z polędwicy wołowej zawijane z ogórkiem kiszonym, boczkiem i cebulą duszone w sosie własnym, podawane z zimową kapustą zasmażaną z wędzonymi śliwkami, grzybami, miodem i jałowcem, oraz grzybowymi kluskami śląskimi)
Grzybowe kluski śląskie
59 PLN(Grzybowe kluski śląskie w emulsji z parmigiano regiano ze smażonym boczniakiem mikołajkowym, dziki brukułem, dynią, szpinakiem wodnym, piklowaną cebulką perłową i świeżym fenkułem.
Tagliatelle z polędwicą wołową i smardzami
90 PLN(makaron tagliatelle w kremowym sosie na bazie sosu demi glace z polędwicą wołową, smardzami, szczypiorkiem i parmezanem)
De volaile z masłem truflowym
85 PLN(devolaile z kurczaka sielskiego z kością nadziewany masłem truflowym, podawany z kremowym puree ziemniaczanym, warzywami sezonowymi, rzodkiewką, sosem jus z kurczaka i dymką)